450 jobs in Kanaalzone gent-Terneuzen

Op zaterdag 7 maart 2015 organiseren Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen/VeGHO, het Havenbedrijf Gent en VDAB voor de 9de keer een Jobbeurs voor de Kanaalzone Gent-Terneuzen. In totaal bieden 18 ondernemingen uit de Kanaalzone Gent-Terneuzen samen 450 vacatures aan. Dat is een stijging met zowat 150 jobs of 50% t.o.v. de editie 2014.

Diverse jobs
De werkaanbiedingen zijn heel divers en behelzen een ruime waaier aan functies. De nadruk ligt op technische en logistieke profielen maar ook wie op zoek is naar een job in een productie-omgeving of in ondersteunende diensten (boekhouding, HR, commerciële diensten) kan zijn gading vinden. Er zijn vacatures voor arbeiders, bedienden en kaderleden.

Een greep uit het aanbod: onderhoudstechnici, lassers, elektriciens, mecaniciens, elektro-mecaniciens, productiemedewerkers, ingenieurs. Maar ook: logistieke medewerkers zoals magazijniers, dispatchers, orderpickers, heftruckchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs.

Deelnemende bedrijven
De volgende bedrijven nemen deel: Adecco, AGO Jobs & HR, ArcelorMittal Gent, Cargill, DSV Solutions, Forum Jobs, Havenbedrijf Gent, Katoen Natie, Let’s Work, Nouvall Engineering Services, Oleon, SPIE Belgium Industrie West, Stora Enso Langerbrugge, Synergie Belgium, Talentpool Service, Taminco-Eastman, Trinseo en WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen.

Persoonlijke ontmoetingen
De Jobbeurs biedt een unieke kans aan werkzoekenden om personeelsverantwoordelijken van bedrijven uit de Kanaalzone Gent-Terneuzen persoonlijk te ontmoeten. Maar ze krijgen ook heel wat informatie over de haven en haar bereikbaarheid, de diverse opleidingen en mogelijkheden tot grensarbeid (Eures). Bezoekers die hun CV meebrengen, kunnen die meteen ook laten checken.

De haven van Gent telt 60.000 jobs, waarvan 27.000 directe en 33.000 indirecte banen. Dit is goed voor 13% van de tewerkstelling in de provincie Oost-Vlaanderen. De haven omvat een 300-tal havengebonden bedrijven.

Zaterdag 7 maart in de Gentse haven
De Jobbeurs vindt plaats op zaterdag 7 maart van 9 tot 16 uur in het Excellent Logistiek Centrum Gent-Zeehaven van de VDAB. Bezoekers worden verwacht in de Piratenstraat Gate 2, bij Katoen Natie, in Desteldonk, vanwaar een pendelbus hen snel naar de ingang van de Jobbeurs brengt.

www.jobbeurskanaalzone.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.