H.Essers behaalt hoogste graad in TAPA-certificering voor Transport

Als eerste bedrijf in de Benelux met een Pan-Europese dekking behaalde H.Essers een TAPA-certificering voor zijn volledige wagenpark binnen de business unit Security Logistics.  In concreto betreft het meer dan 100 truck-trailer combinaties die gecertificeerd zijn met de hoogste  graad  TAPA TSR 1. Met het behalen van dit hoogste beveiligingsniveau voor een volledige fleet,  neemt het bedrijf een voorsprong t.o.v. concullega’s.

TAPA adviseert en auditeert organisaties met een eigen supply chain of die toeleverancier zijn tot optimale beveiliging van de uitgeoefende activiteiten. De TAPA-eisen voor wegvervoersveiligheid (TAPA TSR) – met een focus op hoogwaardige goederen en diefstalgevoelige goederen – specificeren de aanvaardbare minimumnormen voor veiligheid in de hele leveringsketen, zowel voor het wegvervoer als de daarmee samenhangende activiteiten. De TAPA TSR’s zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat hoogwaardige goederen veilig worden vervoerd over de hele wereld.

Tijdens het auditproces werden volgende aspecten van de supply chain beoordeeld: toegangscontrole, werknemerscontrole, beveiliging van de omgeving, inbraakbeveiligingsapparatuur, bewakingssystemen voor zowel truck als trailer voor hoogwaardige producten en transitvertragingen.

Het behalen van de hoogste beveiligingsniveau bewijst dat alle investeringen van H.Essers om zijn wagens en  magazijnen uit te rusten met state-of-the-art technologie zijn vruchten afwerpt.

Het certificaat is geldig voor drie jaar.

Bron: H. Essers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.