Ninatrans verstevigt positie in koeltransport met overname MKO

Het Leuvense transportbedrijf Ninatrans heeft de activiteiten overgenomen van het transportbedrijf MKO uit Mechelen overgenomen. Met deze overname verstevigt Ninatrans haar positie in de wereld van (koel)transport.

MKO, ook bekend onder de commerciële naam “Guidotrans”, is een bekende naam in de transportwereld met haar specialisatie in koeltransporten. “Doorheen de jaren hebben we heel wat expertise uitgebouwd”, zegt Guido Verschoren, zaakvoerder van Guidotrans. “Koeltransport – en opslag, zijn beide specialisaties die de juiste aanpak vereisen.”

“De overname van Guidotrans past in een strategische plan om de stijgende vraag vanuit de pharma- en frigo- wereld het hoofd te kunnen bieden en te starten met logistieke activiteiten” zegt Benny Smets, gedelegeerd bestuurder van Ninatrans. “Op deze manier kunnen we de service, kwaliteit en flexibiliteit naar onze klanten nog verbeteren.”

Ninatrans, vorig jaar nog bekroond tot “Best European Transport Operator” door het IRU,  verkrijgt hiermee een bijkomende vestiging en uitvalsbasis te Mechelen. Met deze overname breidt het bedrijf haar wagenpark uit met een 25-tal chauffeurs en evenveel trekker-koeloplegger combinaties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.