Zetes implementeert TotalProof bij Movianto

Movianto, logistiek dienstverlener voor de sectoren farmacie, biotechnologie en healthcare, heeft de Zetes’ TotalProof oplossing geïmplementeerd, met als doel het kunnen garanderen van volledige traceerbaarheid bij het transport van temperatuurgevoelige producten en het optimaliseren van de customer service. Nu profiteert Movianto van  real time informatieuitwisseling en complete traceability tijdens transport en kan men  klanten op elk gewenst moment real time informatie geven over de status van hun goederen.

Minder kosten en hogere efficiëntie

Zetes implementeerde voor Movianto een TotalProof mobility oplossing op maat. Met de oplossing kan Movianto niet alleen het laden van vrachtwagens, de leveringen en het vervoer van pakketten van het ene naar het andere distributiecentrum beheren en optimaliseren, maar ook het wagenpark beheren en de routes van mobiele werknemers plannen. De chauffeurs gebruiken mobiele apparaten om in real time via het transportbeheersysteem van Movianto te communiceren, wat garant staat voor een nauwkeurige gegevensinvoer en een permanente real time zichtbaarheid op de processen.

José Revilla, Operations Manager bij Movianto zegt: “Met deze oplossing beschikken we over nieuwe mogelijkheden. We kunnen nu andere, gerelateerde businessprocessen optimaliseren en we hebben de leveringsservice rendabel gemaakt door kostenverlanging en efficiencyverhoging van de customer service”.

Bron: Persmededeling: Zetes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.