DKV en Total gaan samenwerken

DKV en Total gaan samenwerken

Charge4Europe, joint-venture van DKV en innogy, heeft met Total een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze overeenkomst hebben klanten van DKV nu toegang tot nog meer oplaadpunten, met snelheden tot 350 kW en voornamelijk te vinden bij Total-stations aan de Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse snelwegen. Alle oplaadstations zijn inmiddels aangesloten en actief. DKV klanten vinden ze met hun eCharge + app.

“We zijn trots op onze nieuwe samenwerking met Total. Hiermee hebben we een belangrijke stap in de verdere opbouw en uitbreiding van ons oplaadnetwerk gezet,” zegt een blije Sven Mehringer, directeur Energy & Voertuigservice bij DKV Mobility.

Felix Mertz, Supplier Country Manager eMobility, voegt toe: “Dankzij het snelle oplaadsysteem van Total kunnen wegvervoerders nu ook internationaal elektrisch rijden. Zo ziet opladen voor de toekomst eruit.”

De afgelopen twee jaar heeft DKV zich ontpopt tot een gevestigde provider van merkonafhankelijke verzorging voor elektrische voertuigen onderweg. DKV heeft oplossingen voor opladen thuis of op de werkplek en biedt toegang tot publieke laadpunten. De nieuwe samenwerking betekent een uitbreiding van het publieke oplaadnetwerk van DKV met strategische locaties zoals bijvoorbeeld snelwegstations.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.