Generix Group opnieuw vermeld in Gartner TMS 2021

gartner_press

Generix Group, een wereldwijde aanbieder van collaboratieve SaaS-oplossingen voor de Supply Chain, industrie en retail ecosystemen, is voor het vijfde opeenvolgende jaar door Gartner erkend als een van de 8 belangrijkste aanbieders van TMS-oplossingen in Europa.

Voor Generix Group bevestigt deze aankondiging haar leiderschap op het gebied van Supply Chain Execution en haar vermogen om haar klanten in 3PL, industrie en retail te ondersteunen bij het verbeteren van de prestaties van hun transportactiviteiten.

“We zijn er trots op dat we voor het 5e opeenvolgende jaar zijn opgenomen in de lijst van de 8 providers die door Gartner worden overwogen in zijn jaarlijkse evaluatie “Magic Quadrant for Transportation Management Systems (TMS) – Europe context”. Wij hebben onlangs nieuwe internationale klanten verworven met onze TMS-oplossingen (retail, logistiek en spelers uit de voedingsindustrie). Wij geloven dat deze recente erkenningen veelbelovend zijn voor het begin van dit jaar en bevestigen ons vermogen om onze klanten te ondersteunen bij de transformatie van hun supply chain activiteiten, dankzij ons digitale platform, Generix Supply Chain Hub”, verklaart Jean-Charles Deconninck, Voorzitter van de Raad van Bestuur bij Generix Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.