Verizon Connect benoemt Peter Mitchell tot General Manager

Verizon Connect benoemt Peter Mitchell tot General Manager

Peter Mitchell is benoemd tot General Manager van Verizon Connect, een integraal onderdeel van Verizon Business en een van ’s werelds grootste aanbieders van SaaS-gebaseerd wagenparkbeheer. Mitchell breidt zijn rol als chief technology officer van het bedrijf uit.

Mitchell voegde zich bij Verizon Connect na de overname van Fleetmatics, een NYSE-genoteerd SaaS-bedrijf waarvan hij chief technology officer en medeoprichter was. Vervolgens werd hij benoemd tot senior vice president en chief technology officer voor de bredere Verizon Connect-organisatie. Verder heeft hij leiding gegeven aan product-, engineering- en user experience-teams in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

“Peter is een visionaire leider die bijna twintig jaar ervaring in de fleet management software-industrie meebrengt en de kracht van SaaS-oplossingen begrijpt”, zegt Sowmyanarayan Sampath, Chief Revenue Officer van Verizon Business. “Zijn leiderschap van het product- en R&D-team bij Verizon Connect in de afgelopen vijf jaar plaatst hem in een unieke positie om voortdurende groei en innovatie in het bedrijf te stimuleren en de essentiële oplossingen te leveren die wagenparkklanten nodig hebben om de veiligheid, efficiëntie en productiviteit in hun bedrijven te verbeteren.”

“De voordelen die het Verizon Connect-softwareplatform biedt voor klanten – geld besparen, chauffeurs veiliger houden en een productiever en efficiënter bedrijf runnen – zijn belangrijker dan ooit”, aldus Mitchell. “Ik kijk ernaar uit om leiding te geven aan dit buitengewone Verizon Connect-team, dat zich richt op samenwerking met onze klanten en het leveren van buitengewone oplossingen en ervaringen.”

Verizon Connect geeft richting aan een wereld die verbonden is en constant in beweging is. Dit doet het bedrijf door de manier waarop mensen, voertuigen en dingen zich door de wereld bewegen, te automatiseren, verbeteren en radicaal te veranderen. Het volledige pakket van oplossingen en diensten voor de industrie zet innovatie, automatisering en verbonden data in voor klanten en helpt hen veiliger, efficiënter en productiever te zijn. Met meer dan drieduizend toegewijde werknemers in vijftien landen levert het bedrijf toonaangevende mobiele technologieplatforms en -oplossingen.

Mitchell volgt voormalig Verizon Senior Vice President, en Verizon Connect President, Andrés Irlando op, die het bedrijf onlangs verliet voor een nieuwe uitdaging. Hij rapporteert rechtstreeks aan Verizon Business CRO, Sowmyanarayan Sampath.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.