Michel van Doorn wordt nieuwe Sales Manager Financial Services bij DKV

Michel van Doorn wordt nieuwe Sales Manager Financial Services bij DKV

DKV MOBILITY SERVICES Group (“DKV”), serviceprovider op gebied van wegvervoer en logistiek, verwelkomt Michel van Doorn als Sales Manager Financial Services.

Als Sales Manager Financial Services van DKV zal Van Doorn verantwoordelijk zijn voor alle huidige en toekomstige financiële diensten van DKV Euro Service. Voor nu zijn dat de Refund Services (btw- en accijnsterugvordering).

Ik hoop, en verwacht, de dienstverlening van Refund Services nog verder te verbeteren en daarmee onze klanten optimaal te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen onderneming”, vertelt Michel van Doorn. “Om diverse redenen maken niet alle DKV klanten gebruik van de Refund Services. Voor de klant is het niet alleen efficiënter, maar ook kostenbesparend om dit door DKV te laten verzorgen. Mijn doel is dan ook zoveel mogelijk klanten op de juiste manier te adviseren over de mogelijkheden en vooral de kansen van Refund Services.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.