Gratis naar Transport & Logistics 2021 in Antwerpen

Gratis naar Transport & Logistics 2021 in Antwerpen

De transport- en logistieke sector staat continu voor uitdagingen. Het voorbije anderhalf jaar versnelde de digitalisering, boomde de consumptie en raakte de supply chain verstoord. Andere katten om te geselen zijn de schepen die alsmaar meer containers vervoeren, de toenemende multimodaliteit, de vraag naar nachtopening van magazijnen, …

Transport & Logistics Antwerpen geeft op 19, 20 en 21 oktober antwoorden. Zorg dat u er ook bent en registreer u vandaag voor een gratis ticket.

Info vergaren, kennis opdoen, netwerken…

Tijdens uw bezoek aan Transport & Logistics maakt u kennis met 250 exposanten: logistieke dienstverleners, transporteurs, IT- en softwarebedrijven, HR-dienstverleners,… U krijgt de kans om informatie te verzamelen, kennis op te doen en te netwerken. Transport & Logistics is steevast goed voor meer 8.000 professionele bezoekers. Dat zijn heel wat potentiële businesspartners.

Vooruit kijken

Tijdens het evenement laten ook tientallen experten en keynote sprekers hun licht schijnen over de toekomst van de sector, in conferenties, seminaries, debatten, live interviews, een panelgesprek,… Transport & Logistics legt een goed gevuld programma voor. Daarnaast staan er nog heel wat andere activiteiten op de agenda: de Job Day, de uitreiking van de Rookie of the Year,…

Registreer u vandaag voor een gratis ticket.

Safe Event

Transport & Logistics bezoeken is compleet veilig in een 20.000 m² zee van ruimte. Wij waken over een goed gebruik van mondmaskers, handhygiëne en het respecteren van social distancing. Een CO2-meetsysteem voor de luchtkwaliteit in de hallen en een actieplan voor voldoende ventilatie dragen bij tot uw veiligheid. Zo geniet u optimaal van uw bezoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.