Aanmelden Bags Handling Experience

Unloading a container with jute bags

Graag nodigen wij u uit voor de wereldmarktintroductie van de ‘Bags handling line’, ontwikkeld door Copal Development B.V., in samenwerking met Symach B.V. en Wemo-Techniek. De bags handling line wordt exclusief voor een geselecteerd gezelschap gedemonstreerd.

Bags handling line
De bags handling line lost jute zakken uit containers zonder fysieke inspanning, detecteert vochtigheid, neemt monsters van de inhoud en palletiseert de zakken volautomatisch. Daarnaast worden afgekeurde zakken automatisch van de lijn gescheiden. Dit is een unieke en innovatieve totaaloplossing voor een wereldwijd probleem, namelijk het fysiek zware handmatig lossen & palletiseren van containers.

De bags handling line wordt bediend door slechts één medewerker, en zorgt daardoor voor procesoptimalisatie, productiviteitsverhoging én kostenbesparing.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de markintroductie en de demonstratie bijwonen? Meldt u zich dan aan via het online formulier en bepaal zelf welk tijdstip u het beste schikt.

Bags Handling Experience
Woensdag 22 juli 2015

Locatie:
Copal Development B.V.
Lengelseweg 100
NL-7041 DS ‘s-Heerenberg
Telnr. +31 314-667855

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.