Agfa Graphics verlengt contract met SKF Logistics Services Belgium

Met dit contract, dat oorspronkelijk liep tot 31 maart 2014, verlengt Agfa Graphics zijn logistieke relatie en activiteiten in het magazijn van SKF Logistics in Tongeren.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Agfa Graphics verder te zetten voor de komende 4 jaar”, zegt Hans Vander Perre , algemeen directeur van SKF Logistics Services
Belgium. “Vanaf het begin al, speelt Agfa een belangrijke rol in onze ontwikkeling om logistieke diensten te leveren aan andere industriële fabrikanten, naast SKF. Wij versterken Agfa’s concurrentiepositie en beperken downtime aan machines voor hun klanten tot een minimum. Het doet ons plezier deze sterke toegevoerde waarde verder te mogen leveren.”

Sinds 2007 is Agfa één van de Key-customers van SKF Logistics Services. In het magazijn in Tongeren, beheert SKF Logistics Services de reserveonderdelen voor Agfa Graphics. SKF zorgt ervoor dat kritische prepress- onderdelen worden opgeslagen, gepickt, verpakt en verzonden met een hoge urgentie. En dit, om de Agfa klant in alle uithoeken van de wereld tevreden te stellen.

“In de afgelopen zes jaar, bouwde Agfa Graphics en SKF Logistics Services een succesvolle en blijvende samenwerking uit voor de distributie van Agfa-onderdelen. Wij waarderen vooral SKF ’s proactieve houding in de creatie van concepten die een toegevoegde waarde bieden voor onze logistiek en leiden tot de bestaande state –of- the art operatie. De verlenging van het huidige contract is het bewijs van beide partijen om deze productieve relatie nog verder te ontwikkelen.” zegt Christiaan Geeve, manager European Logistics Operations voor Agfa Gevaert .
Het nieuwe contract loopt vanaf 1 oktober 2013.

www.skflogisticsservices.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.