Alpega neemt vrachtbeurs Wtransnet over

alpega-wtransnet

Alpega neemt de Spaanse vrachtbeurs Wtransnet over. Alpega’s vrachtbeurzen Teleroute, Bursa en 123cargo focussen op Frankrijk, de Benelux en Frankrijk. Wtransnet is de grootste vrachtbeurs in Spanje en Portugal en groeit sterk in Italië, Frankrijk en Duitsland. Door de overname groeit het netwerk van Alpega tot ruim 70.000 transport professionals doorheen Europa. Wtransnet (Wotrant) heeft zichzelf altijd onderscheiden door een sterke focus op het verzekeren van vertrouwen tussen gebruikers van het platform. Zo zijn screenings van nieuwe transporteurs bijvoorbeeld zeer grondig.

Jaume Esteve, CEO van Wtransnet: “Na 22 jaar gewerkt te hebben aan de veiligste transport community in Europa, is het nu tijd om onze klanten meer opportuniteiten aan te bieden. De overname stelt ons in staat om ons netwerk van logistieke operatoren en transportbedrijven in Europa uit te breiden.

Fabrice Maquignon, CEO van Alpega NV: “Het management van Alpega is dankbaar om samen te werken met Wotrant. Dit is een spannende strategische toevoeging aan de groep die ons toelaat meer waarde te bieden aan de klanten, nieuwe diensten te introduceren en de investering te versnellen in de nieuwe generatie vrachtbeurzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.