Belgische Egemin wint internationale AGVS prijs in Shanghai

Het Belgische automatiseringsbedrijf Egemin Automation heeft op de interne logistieke beurs CeMAT Asia in Shanghai de internationale AGVS-prijs ontvangen van het International Logistics Center. ILC is een onafhankelijke organisatie rond interne logistieke processen. Met de AGVS-prijs bekroont ze verwezenlijkingen, innovatie en uitmuntendheid op het vlak van Automated Guided Vehicle Systems. Dat zijn volautomatische transportsystemen met onbemande voertuigen.

Egemin kreeg de prijs omwille van zijn internationale aanpak, klantentoewijding, vlekkeloze systeemintegraties en bijzondere bijdrage aan technologische standaarden voor automatisch geleide voertuigen. Over de hele wereld gebruiken klanten AGV-systemen van Egemin voor het intern goederentransport in hun magazijnen, productie-installaties en distributieafdelingen.

Prof. Dr. Lindu Zhao van de Southeast University in Nanjing en Prof. Dr. Ing. Lothar Schulze van de Duitse Leibniz Universität in Hannover zijn de voorzitters van de internationaal samengestelde jury.

De AGVS-prijs werd voor de derde keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer het Duitse Sick, een partner van Egemin voor de levering van veiligheids- en navigatiesensoriek op AGV-voertuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.