Cargospecialist Zeus.aero strijkt neer op de luchthaven van Oostende-Brugge

Zeus.aero is een nieuwe speler op de Europese luchtvrachtmarkt. Het bedrijf vestigde zich op de internationale luchthaven Oostende-Brugge en richt zich op de steeds groter wordende vraag naar tijdskritiek vrachtvervoer. Aan de basis van Zeus.aero ligt o.a. The Aviation Factory, de marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat.

Maatwerk

De operationele leiding van Zeus.aero ligt in handen van Nicolas Janssen, die al heel wat ervaring heeft opgedaan in de luchtvrachtsector. “Zeus profileert zich als de maatwerkspecialist van de luchtvrachtsector. In een wereld waar het de norm is dat iets wat vandaag online wordt besteld, morgen al geleverdwordt, is de druk op de logistieke bedrijven die dat allemaal moeten waarmaken,enorm groot. Hoewel voor dringendeleveringenvrachtvervoer over de weg vaak de snelste oplossing is, kan voor afstanden van meer dan 1000 km gerust overwogen worden om een cargovliegtuig in te zetten”, aldus operationeel directeur Nicolas Janssen.

De Zeus.aero ontplooit activiteiten in drie kernmarkten: dringend vervoer van onderdelen voor de automotive-industrie, vervoer van hulpgoederen en On Board Courier (OBC).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.