Copal Development B.V. sluit distributieovereenkomst met Aa-Solutions

Distribution agreement Aa-Solutions Copal DevelopmentLR

Exclusieve distributeur voor containerstrip- en palletiseersystemen in Scandinavië

Copal Development B.V. heeft een distributieovereenkomst getekend met Aa-Solutions, voor de Scandinavische landen (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden). Deze samenwerking is gesloten met betrekking tot de verkoop en installatie van Copal-Systemen in Scandinavië.

Vanaf nu biedt Aa-Solutions het volledige productportfolio van Copal Development B.V. Daarnaast biedt Aa-Solutions volledige after sales en services én de eerste level support voor het onderhoud van de containerstrip- en palletiseersystemen.

Overeenkomst
Onder de voorwaarden van deze overeenkomst, zal Aa-Solutions de verkoop, distributie en de fulfilment van de systemen voor haar rekening nemen. De systemen van Copal Development B.V. zijn ontworpen om containers te lossen en te palletiseren.

Karel Hoogenboom, managing director van Copal Development B.V. legt uit: “Het doel van onze distributieovereenkomst is om bedrijven in Noord-Europese landen direct toegang te geven tot een lokale partij die alle kennis heeft van onze systemen. We waren ook op zoek naar een distributeur die veel ervaring heeft in de logistieke sector, betrouwbaar is voor onze klanten en daarnaast gemakkelijk is om mee te werken”.

Kostenbesparing binnen de Supply Chain
Aa-Solutions, een Deens bedrijf, was op zoek naar nieuwe producten in de material handling industrie, die hoge normen en kwaliteitseisen hanteren, waarbij het ​​bedrijf zich mee kan identificeren. Flemming Aarup, managing director van Aa-Solutions: “Copal Development B.V. biedt nieuwe kostenbesparende standaarden binnen de supply chain, en Aa-Solutions is verheugd om deel uit te maken van het succes en de nieuwe ontwikkelingen bij Copal Development B.V.”. “We werken heel graag samen met het team van Aa-Solutions, hiermee vergroten we ons bereik in de logistieke markt,” voegt Karel Hoogenboom toe.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.