Crown lanceert SC5300 Serie driewielige vorkheftrucks met contragewicht

Crown heeft de SC5300 Serie driewielige vorkheftrucks met contragewicht gelanceerd. Deze compacte heftrucks kunnen door hun afmetingen in de krapste ruimtes werken. Ze zijn echter zo gebouwd dat ze toch het transportvermogen en stabiliteit van hun grotere broers kunnen evenaren. Ze hebben een sterke aandrijving en krachtige motor. Ze worden uitgerust met Crown’s nieuwste generatie 48 volts-wisselstroommotoren die zorgen voor een snelle, energiezuinige doorvoer.

Deze heftrucks bezitten een ingebouwde intelligentie die gebruikers een uitzonderlijk vertrouwen dankrij realtime controle en beheer van de tractie, het remsysteem, de besturing, de hydraulische functies en meer. Omdat de truck proactief aan al deze factoren ‘denkt’, kan de bestuurder zich op zijn werk concentreren. Een gebruiksvriendelijke boorddiagnose moet zorgen voor een snelle aanpak van problemen en een minimale downtime.

Er is veel aandacht gegeven aan ergonomie en gebruiksgemak voor de bestuurder. Er is voorrang gegeven aan functionaliteit en efficiëntie. De trucks zijn beschikbaar met verschillende hefvermogens en met verschillende batterijcapaciteiten. Batterijen vervangen is ook eenvoudig gemaakt door het Crown Batterijvoeringssysteem, waarvoor octrooi is aangevraagd. Het is een voordelig en flexibel alternatief voor stationaire systemen. Met dit gecombineerde verwijder-, transport- en opslagsysteem kost het minder ruimte, tijd en geld om de batterijen te vervangen.

Bron: Crown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.