Data en Cloud in het hart van de nieuwe generatie Supply Chain diensten van Generix Group

Data en Cloud in het hart van de nieuwe generatie Supply Chain diensten van Generix Group

Generix Group, provider van collaboratieve SaaS oplossingen voor de Supply Chain, kondigt drie evoluties van haar Supply Chain aanbod aan.
De Supply Chain voor fabrikanten, distributeurs en logistieke dienstverleners is onderworpen aan een constante zoektocht naar prestaties en wendbaarheid. Magazijnen en transport staan onder druk om steeds meer orders uit te voeren, in een beperktere omgeving en met gelimiteerde middelen. Het Cloud model, de gegevensverwerking en de algoritmen zijn essentieel voor het efficiënt beheer van deze operationele situaties.

Sinds 2009 is Generix Group een pionier door de strategie op de Cloud te oriënteren. De Supply Chain Execution oplossingen werden toen 100% SaaS – Software as a Service. Ze worden dus op natuurlijke wijze verrijkt met extra diensten en middelen, waardoor de snelle ontwikkeling van nieuwe toepassingen mogelijk wordt dankzij de verwerking van enorme hoeveelheden gegevens uit uiteenlopende bronnen. De onmiddellijke behoefte aan vermogen kan enkel gerealiseerd worden door de flexibiliteit van de Cloud.

Een nieuwe generatie diensten ten voordele van Supply Chain Execution Operational Excellence

3 nieuwe functies zijn beschikbaar vanaf vandaag:

  • Generix Data Power: een nieuwe generatie van prestatieanalyse van de Supply Chain operaties,
  • WMS Piloting: versnelling van de operationele besluitvorming in het magazijn dankzij een realtime 360° visie op interne en externe gebeurtenissen,
  • Supply Chain Visibility (SCV): de oplossing voor het monitoren van transportstromen om uw keten onder controle te krijgen door alle operaties te digitaliseren.

Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om nieuwe applicatiediensten te creëren ter ondersteuning bij beslissingen en planning om de WMS en TMS oplossingen van het Generix Supply Chain Hub platform aan te vullen.

De fijnmazigheid van de prestatie-analyse van Data Power, de realtime monitoring van interne en externe operaties van het magazijn en transport, mogelijk gemaakt door WMS Piloting en de end-to-end visie aangeboden door Supply Chain Visibility, zullen het mogelijk maken om nieuwe diensten te introduceren:

  • De impact- en kostensimulatie voor de realtime operationele besluitvorming,
  • Het optimaliseren van de keuzes van de opslagstructuur, de organisatie, de planning en de middelen,
  • De voorspelling van de workload en de capaciteit,
  • Het anticiperen op een tekort aan middelen.

In 2020 versnelt Generix Group het aanbieden van processen die gericht zijn op het efficiënter maken van Supply Chain operaties door het gebruik van simulatie- en optimalisatie-algoritmes op basis van Artificiële Intelligentie. Het DataLab, dat bestaat uit datawetenschappers en data-ingenieurs, werkt samen met bedrijfsexperts en staat in het hart van Research & Development.

“Generix Group is een pionier van SaaS op het gebied van Supply Chain, met een geëngageerde en succesvolle omschakeling vanaf 2009, waardoor we nieuwe diensten agile kunnen aanbieden die bijdragen aan de prestaties van de supply chain excellence van onze klanten. De voordelen van de cloud, gekoppeld aan een geïndustrialiseerde exploitatie en analyse van hun gegevens en stromen, stellen logistieke diensteverleners, fabrikanten en distributeurs in staat om aan veerkracht en
concurrentievermogen te winnen”, zegt Jean-Charles Deconninck, Voorzitter Raad van Bestuur van Generix Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.