De nieuwe Linde H35 – H50: krachtpatser voor alle seizoenen

De nieuwe Linde H35 - H50: krachtpatser voor alle seizoenen

Modder, harde regen, slijk… de nieuwe Linde H35 – H50 heftrucks bieden u de ideale heftruck voor deze uitdagende omstandigheden. Ze zijn niet enkel uiterst ergonomisch en veilig, maar tillen de revolutionaire Linde 1202 heftruckreeks bovendien naar een nóg hoger niveau, met hefvermogens tot 5 ton.

Ongeziene prestaties

De diesel- of gasheftrucks uit deze 1204 reeks mogen absolute krachtpatsers worden genoemd. De combinatie van de ongeëvenaarde Linde hydrostaat en robuuste industriële motor zorgt ervoor dat u op elk moment over het nodige vermogen beschikt voor lasten t.e.m. 5 ton, en dit zelfs in de moeilijkste situaties én heel de dag door.

Maximaal comfort

Zware werkomstandigheden zorgen voor extra belasting, maar uw heftruckchauffeurs zullen hier weinig van merken. Dankzij het losgekoppelde frame en chassis worden trillingen nauwelijks overgebracht, en de vernieuwde besturing reduceert hun inspanning tot een minimum.

Ontdek deze Hercules op de Motrac website!

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.