DKV Mobility overschrijdt mijlpaal 500.000 elektrische laadpunten

DKV Mobility

DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, gaat onophoudelijk door met de uitbreiding van het laadnetwerk voor elektrische voertuigen en is nu de belangrijke mijlpaal van 500.000 elektrische laadpunten in Europa gepasseerd. Met de DKV Card +Charge en de DKV Mobility App beschikken klanten van DKV Mobility nu door heel Europa over zo’n 509.000 elektrische laadpunten. In samenwerking met GreenFlux, dochteronderneming van DKV Mobility, verantwoordelijk voor het aanbod van publieke elektrische laadpunten biedt DKV Mobility nu toegang tot één van Europa’s grootste netwerken voor opladen van elektrische voertuigen.

“Met het passeren van de 500.000-grens hebben we onze centrale positie bij de top providers van Europese laadpunten met succes veilig weten te stellen,” aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Samen met onze dochtermaatschappij GreenFlux hebben we dit jaar al meer dan 100.000 laadpunten op ons net aangesloten. Een vooruitgang waar we trots op zijn, en we willen onze aanwezigheid nog verder uitbreiden met als doel een optimaal soepele laadervaring voor onze klanten door heel Europa.”

GreenFlux opereert door middel van samenwerkingsverbanden en partnerships om de toegankelijkheid van publieke laadpunten voor elektrische voertuigen voortdurend te verbeteren. Zo is het aantal aangesloten elektrische laadpunten vanaf september 2020 – toen DKV Mobility bekendmaakte zijn 100.000ste laadpunt te hebben geactiveerd – vervijfvoudigd. In aanvulling op zijn acceptatienetwerk van publieke en semipublieke laadstations biedt DKV Mobility ook bestuurders van elektrische auto’s laadoplossingen voor thuis of op het werk.

Posted in ,

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.