DSV breidt samenwerking met Dow uit

DSV - Dow

DSV is verheugd te kunnen aankondigen dat de huidige samenwerking met Dow is verlengd en dat de twee bedrijven zullen blijven samenwerken om aan de korte- en lange termijnbehoeften van de markt te voldoen door middel van efficiëntie en innovatie.

Milieu-, gezondheids- en veiligheidsaspecten maken de chemische toeleveringsketen steeds complexer en uitdagender. In de vestiging in Feluy, België, gebruikt DSV zijn jarenlange expertise in de behandeling van chemische producten om de betrouwbaarheid van de dienstverlening en de naleving van de hoge prestatienormen van zijn lange termijn partner te garanderen.

Ludo Langen, Regio Directeur van DSV, is zeer verheugd dat de langdurige samenwerking op de site in Feluy een nieuw hoofdstuk kan ingaan: “Ik ben ervan overtuigd dat we met het hele Feluy-team klaar en gemotiveerd zijn om onze klant Dow te blijven ondersteunen bij het aanpakken van hun zakelijke uitdagingen. DSV is zeer verheugd met deze voortzetting, vooral omdat het in deze tijden van wereldwijde crisis goed nieuws is dat de economische activiteit op peil kan worden gehouden wat een positieve impact zal hebben op de lokale tewerkstelling. Het is ook een extra stimulans voor ons om te blijven verbeteren en veranderingen te blijven doorvoeren om tegemoet te komen aan de behoeften van de business en om competitief te blijven. We kijken er ook naar uit om onze expertise en ervaring te gebruiken om potentiële nieuwe klanten op deze locatie van dienst te zijn.”

“Bij Dow zetten we ons in voor een betrouwbare levering van hoogwaardige producten en oplossingen aan onze klanten. We zijn blij dat we kunnen blijven samenwerken met DSV om maximale waarde en een positieve ervaring voor onze klanten te garanderen, terwijl die worden geleverd op een consistente en kosteneffectieve manier,” zegt Eric Peeters, Vice President Sustainability for Performance Materials and Coatings, Dow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.