Europa’s meest invloedrijke ontmoetingesplaats voor beslissingsnemers uit de supply chain

Europa’s meest invloedrijke ontmoetingesplaats voor beslissingsnemers uit de supply chain

Van 14 tot en met 16 oktober 2019 heeft een Europese top plaats in Brussel van 3PL-spelers en supply chain pioniers. Deze top brengt de invloedrijkste logistieke pioniers en de meest toonaangevende managers van de supply chain uit Europa bij mekaar.

Ze willen samen een strategie uitwerken ten einde de kennis terzake een serieuze “push” te geven.

De klant staat vandaag de dag meer dan ooit tevoren centraal. Het hele systeem, met inbegrip van retailers, fabrikanten en aanbieders van logistieke- en technologische oplossingen zijn heden ten dage meer en meer partners. Het is hun bedoeling om verder strategieën te ontwikkelen die flexibiliteit, zichtbaarheid, verantwoordelijkheid en groei verbeteren.

Deze “3PL & Supply Chain Summit” zal de plaats zijn waar deze gesprekken zullen worden opgestart, zullen worden ontwikkeld en tot volle ontplooiing zullen kunnen komen.

Download hier GRATIS de “Summit 2019 Brochure” met de allerlaatste informatie.

Volgende gezaghebbende Europese toppioniers uit de supply chain en uit de logistiek hebben reeds toegezegd om van de partij te zijn en het woord te nemen:

 • Vikram Agarwal, CSCO, Avon
 • Pierre Mille, Director Planning & Levering, Koninklijke Friesland Campina
 • Henk Folmer, Senior Vice President Global Customer Solutions, Prologis
 • Jeroen Eijsink, Europees President, C.H. Robinson
 • Thomas Kauffman, VP Supply Chain & Automatie Afdeling, Infineon
 • Martin Ring, COO, Damco
 • Gzim Ocakoglu, Plaatsvervangend Afdelingshoofd Maritiem Transport & Logistiek, Europese Commissie
 • Wilbert Tholhuijsen, CCO Road, DSV Global Transport & Logistics
 • Christophe Suizdak, Global Operations Excellence Manager, GE Healthcare
 • Guido Jacobs, Hoofd Bevoorrading & Inventarissen, Zooplus

Download de GRATIS “Summit 2019 Brochure” hieronder.

Deze “Top” zal de meest dringende onderwerpen onderzoeken waar de logistieke managers en de supply chain toplui vandaag voor staan. De onzekerheid omtrent de Brexit is er één van. De restricties qua capaciteit, de digitale transformatie, het gebrek aan arbeidskrachten voor bepaalde jobs zoals vrachtwagenbestuurders, data specialisten, douane experten, ……. Ook de krapte op de markt van de logistieke gebouwen komt aan bod.

De gesprekken zullen georganiseerd worden rond 4 hoofdthema’s.

Dat zal het publiek toelaten hun organisatie te “sturen”. Weg met de problemen dus en resoluut richting positieve opportuniteiten.

De succesrijke thema’s van deze “Top”:

 • Boost je WENDBAARHEID: Ontwikkel een “lenig” digitaal network, maak het onderscheid tussen verschillende strategieën naar levering toe. Werk met een flexibel network. Teken een dynamische supply chain uit die vernieuwingen uitlokken.
 • Krijg meer VISIBILITEIT: Verhoog gevoelig uw data en uw “realtime” track & trace systemen, teneinde voor uw klanten meer aanrakingspunten te creën en een “controle toren” visibiliteit.
 • ANTWOORD op een effectieve manier: Koester een data gedreven bedrijfscultuur. Zorg ervoor dat deze is ingebed in een grondige analyse zodat je in staat bent real-time en klantgerichte beslissingen te nemen die aangepast zijn aan de fluctuaties van de markt.
 • Maximaliseer de GROEI: Overwin capaciteitsproblemen, evolueer je werkkrachten en breng een duurzaam evenwicht in je P & L’s met de klant in het centrum van je doen en laten. Versla de concurrentie.

Ontmoet de invloedrijkste logistics- en supply chain community in Brussel in oktober tijdens de Europese 3PL & Supply Chain Summit.

Indien je meer wil te weten komen over deze “Top” en zeker wil zijn dat een ingangspas te pakken krijgt,  contacteer dan de Project Director van dit event: Paddy Le Count.

Ook indien u betrokken wil worden als spreker dient u met hem in contact te treden.

Zijn mailadres: [email protected] .

https://events.eft.com/eu3pl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.