Fiege gaat ook transportlogistiek doen voor Trox

Fiege gaat ook transportlogistiek doen voor Trox

Logistiek dienstverlener Fiege doet al sinds 2007 de Europese aankooplogistiek voor Trox, een belangrijke fabrikant van airconditioning en ventilatiecomponenten en -systemen.

“Omwille van onze huidige activiteiten en de goede ervaring die Trox al een hele tijd heeft met Fiege in Bocholt, hebben we nu de opdracht gekregen om de transportlogistiek voor de airconditioning- en ventilatieapparatuur te verzorgen vanuit de fabriek in Isselburg Anholt”, legt Armin Schneidereit uit, Fiege vestigingsmanager in Bocholt. Deze stap werd voorafgegaan door een belangrijke en uitgebreide coördinatie tussen de contractpartners die de leiding hebben in dit nieuwe business segment. “De eerste orders zijn al voltooid en de klant is al zeer tevreden”, benadrukt Dirk Reimann, lid van het uitgebreide management van Trox GmbH en verantwoordelijk voor de aankoop voor de hele groep.

Met deze nieuwe verantwoordelijkheid bewijst Fiege dat het erg competent en ervaren is op het vlak van transport, ook wanneer het gaat om de behandeling van grote goederen die buiten het normale formaat vallen en aangepaste voertuigen vereisen zoals diepladers of aangepaste uitrusting. Om een optimale klantenservice te verzekeren werd een aparte eenheid opgericht die bestaat uit specialisten op het gebied van het beveiligen van ladingen en het verwerken van transportopdrachten voor de klant, zodat de geografische nabijheid van de Fiege Bocholt vestiging bij de Isselburg Anholt fabriek ervoor zorgt dat er steeds voldaan kan worden aan korte termijn eisen.

Over Fiege:
De Fiege Groep, met een hoofdzetel in Greven (Duitsland), is één van de leidende logistieke dienstverleners van Europa. Haar expertise ligt in het bijzonder in de ontwikkeling en implementatie van geïntegreerde, holistische logistieke netwerksystemen en wordt beschouwd als een pionier van contractlogistiek. In 2010 realiseerde de Fiege Groep een omzet van 1,5 miljard euro wereldwijd dankzij ongeveer 11.000 werknemers. 210 filialen en samenwerkingen in 18 landen vormen een hecht logistiek netwerk. 3 miljoen vierkante meter magazijn en logistieke ruimte dragen mee bij tot de efficiëntie van het bedrijf.

Bron: Persmededeling Fiege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.