Generix Group versnelt haar R&D investeringen en kondigt de oprichting van Generix Soft Group Romania aan

Generix Group versnelt haar R&D investeringen en kondigt de  oprichting van Generix Soft Group Romania aan

Generix Group versnelt zijn investeringen in Research & Development.  De leverancier van SaaS-oplossingen, onder andere voor logistiek, kondigt de oprichting aan van Generix Soft Group Romania. Dit competentiecentrum voor software engineering is gevestigd in Cluj, Roemenië, en zal dank zij een overname van een lokaal bedrijf onmiddellijk meer dan 70 medewerkers in dienst hebben.

Het nieuw opgerichte bedrijf zal voornamelijk bestaan uit designers-ontwikkelaars met sterke vaardigheden op het gebied van state-of -the-art technologieën. Deze teams zullen in zeer nauwe samenwerking en als een uitgebreid agile team met de R&D medewerkers van Generix Group in Frankrijk en Canada werken aan onze WMS, TMS en dematerialisatie oplossingen.

“De oprichting van Generix Soft Group Romania markeert een nieuwe versnelling van onze R&D investeringen ten behoeve van onze klanten”, zegt Jean-Charles Deconninck, Voorzitter van Raad van Bestuur bij Generix Group. “Meer dan ooit staan innovatie en industrialisatie van onze oplossingen centraal in onze strategie. Al onze teams werken dagelijks om onze klanten het digitale dienstenplatform te bieden dat hen in staat stelt de prestaties van hun Supply Chain te optimaliseren”.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.