H. Essers krijgt M&A Award 2018 Mid Capital

H. Essers - M&A Award 2018

H. Essers heeft de M&A Award 2018 Mid Capital gekregen. “Het is ontzettend fijn om te merken dat onze strategische investeringen in duurzame oplossingen voor onze klanten opgemerkt worden,” aldus ceo Gert Bervoets.

In eigen land mochten Hilde Essers en Gert Bervoets de prijs voor de beste M&A-deal Mid Capital in ontvangst nemen tijdens de eerste editie van de M&A awards. Deze titel wordt uitgereikt aan de mooiste en meest spraakmakende M&A deals. H. Essers behaalde de eerste podiumplaats met de overname van tankcontainerspecialist Huktra. “De jury onder leiding van Urbain Vandeurzen (voormalig CEO LMS & erevoorzitter Voka) loofde het feit dat de overname meer is dan zomaar een overname van het ene familiebedrijf door een ander familiebedrijf. De jury ziet de sterke strategische fit als logische stap in de langetermijnstrategie van H.Essers.

Ook op internationaal vlak scoort H. Essers. In Roemenië kreeg de organisatie maar liefst vier awards. Naast deze voor ICT, Management en Popularity is vooral de Transport Company of the Year een heuse opsteker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.