JD WILLIAMS kiest voor Zetes’ In-Store oplossing voor voorraadvisibiliteit

Brussel (België), Londen (Verenigd Koninkrijk), 23 februari 2016 – Zetes (Euronext Brussel: ZTS) heeft onlangs ZetesAthena, zijn in-store oplossing van de nieuwste generatie, geïmplementeerd bij JD Williams, één van de grootste modeketens in het Verenigd Koninkrijk. JD Williams heeft de in-store oplossing ZetesAthena gekozen om de voorraadcontrole van zijn groeiende netwerk aan winkels in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren.

De JD Williams Group baat een groeiende keten uit van modewinkels in het hele Verenigd Koninkrijk. JD Williams gebruikt de ZetesAthena in-store oplossing voor de volledige fysieke inventarisatie om te verzekeren dat de boekhouding een exact beeld geeft van de activa. De cyclustellingsapplicatie wordt ook gebruikt voor visibiliteit in de winkels op elk gewenst moment, zodat de voorraadnauwkeurigheid verbetert. Het managementteam van JD Williams heeft vanaf elke locatie in realtime toegang tot de resultaten van de voorraadtelling, die direct ingevoerd kunnen worden in het ERP-systeem van het bedrijf.

ZetesAthena is een mobiele oplossing in de cloud voor in-store management, die omni-channel retailers helpt de voorraad- en prijsprocessen van de individuele winkels centraal en systematisch te optimaliseren. De oplossing stroomlijnt tijdrovende inventarisatietaken en maakt de beschikbaarheid van de winkelvoorraad in realtime transparant. Zo worden de zogenaamde ‘onzichtbare voorraden’ voorkomen. Het gaat om hiaten in de visibiliteit tussen het moment waarop goederen in de winkel aankomen en het moment waarop ze verkocht worden.

ZetesAthena maakt gebruik van het MCL™ Mobility Platform om software-applicaties en hardware snel te kunnen implementeren en met een minimum aan permanente managementmiddelen te beheren. Het MCL™ Mobility Platform is een op de cloud gebaseerd Mobile Enterprise Application Platform (MEAP) voor toepassingen in de supply chain. Het zorgt ervoor dat organisaties mobiele applicaties, gebruikers en toestellen centraal en vlot kunnen ontwikkelen, implementeren, gebruiken en beheren.

 “Als groeiende retailer waren we op zoek naar een efficiënte oplossing voor realtime-visibiliteit van de telprocessen in onze winkels om zo onze voorraadnauwkeurigheid te verbeteren. Doordat ZetesAthena een op de cloud gebaseerde oplossing is, kon het dit dan ook helemaal waarmaken”, vertelt Carlton Smith, IT Programme Manager bij JD Williams. “En aangezien ZetesAthena een volledige in-store oplossing is, kunnen we ons gebruik van de software uitbreiden, zodat we in de toekomst ook andere retailprocessen kunnen beheren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.