JLL benoemt Sébastien Giordano tot nieuwe Country Leader van België en Luxemburg

JLL benoemt Sébastien Giordano tot nieuwe Country Leader van België en Luxemburg

JLL heeft Sébastien Giordano benoemd tot nieuwe Country Leader – CEO – voor België en Luxemburg. Sébastien, momenteel Head of Project & Development Services (P&DS) JLL Belux, breidt zijn verantwoordelijkheden uit en neemt de algemene leiding van het bedrijf op zich voor deze twee markten. Hij volgt hiermee Kasper Deforche op, die heeft besloten nieuwe carrièremogelijkheden na te streven en het bedrijf na de zomer te verlaten. Sébastien treedt in functie vanaf 1 september 2023.

Sébastien startte in november 2022 bij JLL en speelde een cruciale rol in de versterking van de P&DS-activiteiten van JLL op de Belux markt. Hij brengt 20 jaar ervaring in de vastgoedsector en gespecialiseerde expertise op het gebied van ontwerp, engineering en projectmanagement mee, zowel voor bouw-, infrastructuur- en milieuprojecten.

In zijn uitgebreide nieuwe rol zal Sébastien, met de ondersteuning van alle teams, zich concentreren op het streven van JLL naar de hoogste kwaliteit van haar vastgoeddiensten en het stimuleren van de verdere groei van het bedrijf. Hij zal een cruciale rol spelen bij het begeleiden van onze klanten in strategische besluitvorming in een veranderend vastgoedlandschap. Als een pleitbezorger van het belang van “ESG” zal Sébastien, samen met onze experts, de technische kennis omtrent decarbonisatie vertalen naar de duurzaamheidsambities van onze klanten.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.