Jungheinrich levert zijn 50.000ste occasie vorkheftruck af

Jungheinrich used

Het Jungheinrich Used Equipment Centre in Dresden heeft zijn 50.000ste vorkheftruck afgeleverd. De jubileumtruck is een elektrische vorkheftruck van Jungheinrich van het type EFG 216k. Julien Caloud, Sales Manager van Jungheinrich Frankrijk, nam de truck in ontvangst tijdens een plechtige overhandiging bij een wijnbouwer in Radebeul, vlakbij Dresden.

Sinds 2006 reviseert Jungheinrich occasietrucks opzijn site in de buurt van de hoofdstad van Saksen. “Dankzij de unieke industriële revisie in één van de modernste productiefaciliteiten van Europa behoren onze gereviseerde trucks tot de beste occasietrucks. Bovendien zijn onze JUNGSTARS even belangrijk voor de Jungheinrich vloot als nieuwe trucks”, legt Tino Alban (Production Manager) uit.

De continue groei in productie leidde tot aanzienlijke uitbreidingen van de productiesite sinds de oprichting.Vandaag heeft het Used Equipment Centre in Dresden een oppervlakte van 19.000 m². 250 medewerkers reviseren hier ongeveer 8.000 trucks per jaar. De revisie van de occasie trucks is onderworpen aan de strengste kwaliteitsnormen. Alle slijtage onderdelen en veiligheidscomponenten worden volledig gereviseerd of vervangen. Op het eerste zicht zijn de occasie vorkheftrucks nauwelijks te onderscheiden van nieuwe trucks. Alleen de bedrijfsurenteller- die ongewijzigd blijft – en de aantrekkelijke prijs geven de voorgeschiedenis van de occasietrucks weer.

De Jungheinrich occasie vorkheftrucks zijn bijzonder duurzaam. In vergelijking met de productie van nieuwe trucks kan de CO2-uitstootdoor de revisie teruggebracht worden met ongeveer 80 procent. “De voorbije twaalf jaar hebben aangetoond dathet Used Equipment Centre in Dresden een uniek succesverhaal is. De Jungheinrich JUNGSTARS zijn high techproducten die economische en ecologische voordelen met elkaar combineren. Ik ben trots op wat we tot nu toe al gerealiseerd hebben met zo een geweldig team,” zegt Tino Alban.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.