Kom langs bij SAVOYE op Logistica Next!

Kom langs bij SAVOYE op Logistica Next!

Van 8 t/m 10 november opent de belangrijkste logistieke vakbeurs, LOGISTICA NEXT, haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht. De thema’s van de beurs zijn Smart, Safe and Sustainable, want volgens de organisatie zijn dat de kenmerken voor de intralogistiek van morgen.

Wij willen daar graag één aan toevoegen: Reach what matters. Volgens ons gaat het om timing, vooruitgang en gedeeld succes. Samen met onze klanten werken we aan resultaten die ertoe doen. Op onze stand presenteren wij niet alleen onze intralogistieke systemen, maar ook onze software voor de supply chain, want tegelijk met de Logistica vindt de ICT & Logistiek plaats. Logisch, want geen enkele logistieke operatie overleeft zonder ICT.

Savoye staat in Hal 3 (stand 03.B024), waar ons Benelux team op u wacht voor een goedgesprek over uw logistieke uitdagingen. Behalve met onze medewerkers kunt u ook kennis maken met een (demo) van de Fleexee, een robot oplossing en een shuttle van ons X-PTS Shuttlesysteem. Fleexee is een flexibel en kostenefficiënt alternatief voor handmatige processen, waarbij de robots volledig autonoom bewegen en pakketten en artikelen transporteren door het magazijn. Uw medewerkers hoeven minder te lopen en profiteren van een lagere fysieke belasting.

Grofweg wordt Fleexee gebruikt in twee toepassingen:

  • Orderpicken via interacties met de medewerkers. Hierbij wordt de AMR gekoppeld aan een legbordenrek. De robot transporteert deze door het magazijn om de medewerker te vinden, die een product kan pakken of plaatsen (in bak of doos). Na deze handeling gaat de FLEEXEE robot door naar het volgende ontmoetingspunt en blijft de medewerker achter in zijn werkzone.
  • Intern transport. De FLEXEE robots kunnen zelf bakken pakken vanaf of wegzetten op een vaste transportband. Deze inzet is geschikt om voorraden aan te vullen of simpelweg om kleinere goederenstromen te verwerken.

De Fleexee mobiele robot-oplossing kan worden gebruikt als stand-alone systeem of worden aangestuurd door een WMS en WCS van Savoye. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als aanvulling op een bestaand geautomatiseerd systeem.

Savoye ontwerpt, integreert en bouwt al 35 jaar complete intralogistieke systemen en softwareoplossingen voor de supply chain. Ons assortiment oplossingen kan men onderverdelen in 2 segmenten:

1. Advanced software

Een complete serie software oplossingen (OMS, TMS, WMS, WCS en EDI). De meest recente oplossing werd begin 2021 geïntroduceerd: ODATiO, een combinatie van een WMS en een TMS. Op het gebied van supply chain software biedt Savoye tevens een omnichannel-retail applicatie sinds de overname van SoCloz, een omnichannel SaaS-softwareplatform voor fysieke producten.

2. Advanced technologies

Geautomatiseerde en gerobotiseerde Goods-to-Person systemen voor zowel lichte (X-PTS) als zware lasten (Magmatic), orderverzamelsystemen, automatische verpakkingsmachines (JIVARO, E-JIVARO, PAC 600), conveyors (INTELIS) en tenslotte de nieuwe AMR mobiele robotoplossingen, zoals de Fleexee.

Wereldwijd werken er meer dan 900 mensen bij Savoye.

Dit artikel is gesponsord door SAVOYE. Meer op www.savoye.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.