Kraft Foods implementeert Transportation Forecasting van Terra Technology

Kraft Foods implementeert Transportation Forecasting van Terra Technology

Terra Technology, leverancier van innovatieve supply chain-oplossingen voor fabrikanten van consumentenproducten, heeft vandaag aangekondigd dat Kraft Foods Terra Technology’s Transportation Forecasting-oplossing in Noord-Amerika aan het implementeren is. Transportation Forecasting (transportprognose) biedt transport- en opslagplanners prognoses en speciale aanbiedingen per distributiekanaal, verzendwijze, temperatuur, klasse en transportmiddel, die op het ondernemingsbrede behoeftenplan zijn afgestemd.

“Dankzij Terra Technology’s Transportation Forecasting zullen wij beter kunnen inspelen op de vraag en de trends van klanten,” zei Mike Cole, Senior Director voor het transport in Noord-Amerika bij Kraft Foods. “En Transportation Forecasting zal ons een geweldige kans bieden om met onze transporteurs en klanten samen te werken, waardoor de efficiëntie voor iedereen zal verbeteren.”
Met Transportation Forecasting zijn plannen weken van tevoren al zichtbaar, en zodoende ontstaat de mogelijkheid om capaciteit naar behoefte te reserveren, in plaats van te wachten tot de bestellingen komen en extra vrachtkosten te betalen. Door haar werkzaamheden te synchroniseren met Sales & Operations Planning (S&OP), bevindt de afdeling Logistiek zich nu op één lijn met de afdelingen Supply Chain en Manufacturing door het gebruik van een gezamenlijk signaal voor de operationele behoeften.

Terra Technology is leverancier van innovatieve supply chain-oplossingen voor producenten van consumentenproducten. Deze oplossingen maken gebruik van betere wiskundige en downstreamgegevens om de prestaties van logistieke ketens te verbeteren, waarbij prognosefouten tot maximaal 50% worden verminderd en de hoeveelheid voorraad tot maximaal 20%. Meer nauwkeurige prognoses besparen geld, betekenen minder voorraad, verbeteren klantenservice en zorgen voor minder afval.

Bron: Persbericht Effective Communications voor Terra Technology

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.