Kuehne+Nagel gaat partnerschap aan met onderzoekslabo X van Google

KuehneNagel-werkt-samen-met-X-Google-onderzoekslabo

Kuehne+Nagel en Chorus, een moonshot-project bij X, Alphabet’s Moonshot Factory, gaan een partnerschap aan om een selectie klanten van Kuehne+Nagel Road
Logistics realtime oplossingen en gedetailleerde, prescriptieve inzichten te bieden in de gezondheid en toestand van hun wereldwijde supply chain en logistieke operaties.

Sensor- en orkestratietechnologie

Chorus ontwikkelt nieuwe sensor- en orkestratietechnologieën die is ontworpen om ons begrip van waar fysieke goederen zich bevinden, waar ze nodig zijn, in welke staat ze zich bevinden en hoe ze worden gebruikt radicaal te verbeteren. De technologie zal worden geïntegreerd in Kuehne+Nagel’s digitale baanvrachtplatform, eTrucknow, om klanten unieke oplossingen te bieden, zoals de mogelijkheid om de realtime locatie en toestand van goederen te volgen, met als doel een betere zichtbaarheid te bieden. Door het partnerschap willen Kuehne+Nagel en Chorus lessen en inzichten genereren die de ontwikkeling van aanvullende oplossingen ondersteunen.

Recente uitdagingen in de wereldwijde supply chain hebben aangetoond in hoeverre een gebrek aan realtime informatie leidt tot onhoudbare niveaus van verspilling, inefficiëntie en inkomstenverlies.

Wereldwijde supply chain-uitdagingen

Kuehne+Nagel en Chorus werken samen om deze aanhoudende wereldwijde supply chain-uitdagingen in baanvracht aan te pakken. Met de eeuwenlange ervaring van Kuehne+Nagel in logistiek en de radicale nieuwe technologieën van Chorus, zijn de twee bedrijven begonnen met het ontwikkelen van unieke oplossingen voor supply chain management.

Stefan Paul, lid van de raad van bestuur van Kuehne+Nagel International AG, verantwoordelijk voor Road Logistics en Sales, zegt: “We zijn gefocust op het ontwikkelen van oplossingen voor enkele van de moeilijkste wereldwijde supply chain-problemen. Onze samenwerking met Chorus zal onze capaciteiten om innovatieve oplossingen te bouwen, verbeteren en het eTrucknow-aanbod verder verrijken. Door zichtbaarheid te combineren met intelligentie, willen we onze klanten nauwkeurigere, bruikbare en datagestuurde inzichten bieden in de algehele gezondheid van hun toeleveringsketen tot op het niveau van de doos.”

Suresh Vishnubhatla, General Manager van Chorus, zegt: “Supply Chains vormen de ruggengraat van de wereldeconomie, maar het ontbreekt de industrie nog steeds aan belangrijke tools en inzichten, wat leidt tot verschrikkelijke verspilling en inefficiëntie. Storingen in de systemen leiden tot tekorten, schaarste en onbeschikbaarheid van
kritische middelen. We zijn verheugd om samen te werken met Kuehne+Nagel, aangezien deze uitdagingen niet alleen kunnen worden opgelost en sterke strategische partnerschappen vereisen met organisaties die over diepgaande expertise beschikken om de systemische veerkracht te verbeteren. Samen hopen we dat deze tools
bedrijven kunnen helpen duurzamer, efficiënter en productiever te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.