LogAnt schenkt 10 boeken over Logistiek in Antwerpen

LogAnt heeft een mooi boek uitgegeven dat een duidelijk inzicht in de boeiende wereld van de logistiek en de inbedding van de provincie Antwerpen in dit geheel geeft. Samen met Logistiek.be geeft LogAnt 10 van deze boeken weg. Je kan kiezen tussen een Nederlandse en de Engelse versie. De 10 eerste juiste antwoorden op onderstaande vraag krijgen het boek thuisgezonden.

Hoeveel open getijdendokken telt de haven van Antwerpen?

  • 1
  • 3
  • 5

Stuur je antwoord door naar [email protected].
TIP: Het antwoord is terug te vinden op de website www.logant.be en www.logant.be/en.

De provincie Antwerpen wordt ver buiten de landsgrenzen aangeduid als een belangrijke sleutelregio voor Europese en mondiale logistiek. Dit onderwerp is brandend actueel in alle welvaarts- en mobiliteitsvraagstukken, maar het werd slechts zelden tot het grote publiek gebracht. Met het project ‘LogAnt: provincie Antwerpen, een wereld van logistiek’ wil de provincie Antwerpen hieraan iets veranderen.

LogAnt kwam tot stand door een samenwerking van de Provincie Antwerpen en de Universiteit Antwerpen. De jarenlange expertise van het Institute of Transport and Maritime Management Antwerp (ITMMA) en het Havencentrum Lillo samen met diverse logisitieke instellingen werden gebundeld en gaven vorm aan een vlot toegankelijk boek en bijbehorende interactieve website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.