Luc van de Pol wordt nieuwe BU Manager Life Cycle Services bij Egemin Automation

Luc van de Pol (44) is aangesteld als nieuwe Business Unit Manager Life Cycle Services voor Egemin Automation in Benelux. Deze dienst staat in voor instandhouding van technische installaties op basis van Service Level Agreements. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle onderhoudsactiviteiten binnen de Process Automation divisie.

Dit omvat naast een voltijdse ondersteuningsdienst ook de controle over het onderhoud van retrofits, upgrades en process control security, de beveiliging van industriële netwerken in procesfabrieken. Hij rapporteert aan divisiemanager Arnoud den Hoedt die wereldwijd verantwoordelijk is voor de Process Automation divisie.

“In de wereld van steeds complexere automatisering is de kennis die we bieden steeds crucialer om toegevoegde waarde aan onze klanten te bieden”, aldus Luc van de Pol. “Ik ga graag samen met de gebruiker de uitdaging aan om kritische bedrijfsprocessen te doorgronden en optimaal te laten functioneren.”

Luc van de Pol heeft een achtergrond in bedrijfsinformatica en bedrijfseconomie. Hij werkte eerder al dertien jaar voor Egemin als Service Manager van de Handling Automation divisie, en is nu na vijf jaar opnieuw werkzaam binnen de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.