Material Handling Systems inc neemt VanRiet over

Material Handling Systems inc neemt VanRiet over

 

Overname VanRiet

Leverancier van geavanceerde pakketsorteersystemen, sorteertechniek en -apparatuur Material Handling Systems, Inc. (MHS), kondigt de overname van VanRiet Material Handling Systems (VanRiet) aan. Het bedrijf was in handen van Avedon Capital Partners (Avedon) en het management. VanRiet is een vooraanstaande internationale leverancier van geautomatiseerde transport- en sorteeroplossingen. 

Het van oorsprong Nederlandse VanRiet is opgericht in 1948. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, integreren, installeren en onderhouden van geautomatiseerde transport- en sorteeroplossingen voor de logistieke markt. Met het ervaren managementteam en de hoogopgeleide medewerkers richt VanRiet zich op klanten in de Courier en Express Parcel (CEP), 3rd Party Logistics (3PL) en Warehouse & Distribution.

Tony Mouser

“Wij verwelkomen VanRiet graag in de MHS familie. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van onze capaciteit, het productaanbod en het geografische bereik van MHS. Bij MHS staan klanten en een uitstekende service centraal. Wij denken dat VanRiet ons een platform biedt om de klanten van beide bedrijven wereldwijd te ondersteunen met uitstekende producten en diensten.”, aldus de CEO van MHS, Tony Mouser. “Wij hebben groot respect voor het managementteam en de medewerkers van VanRiet en wij zien ernaar uit samen te werken op het gebied producten, diensten en vakkennis, die sterk complementair zijn. VanRiet heeft dezelfde kernwaarden en hecht hetzelfde belang aan topkwaliteit als MHS, kortom een ideale cultuur match.”

In de afgelopen 70 jaar is VanRiet uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een internationale leverancier en systeemintegrator. “Wij zijn zeer tevreden om deze alliantie met Tony en zijn getalenteerde team bij MHS aan te gaan, waardoor wij wereldwijd tegemoet kunnen komen aan de brede klantbehoeften.”, aldus Rik van den Boog, de CEO van VanRiet.

Er zijn geen financiële gegevens vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.