Matthias Fischer wordt nieuwe President Toyota Material Handling Europe

Matthias Fischer, momenteel MD van Toyota Material Handling Deutschland, is met ingang van 15 februari 2012 benoemd tot nieuwe President van Toyota Material Handling Europe.

Matthias Fischer heeft in verscheidene functies bij Jungheinrich een uitgebreide ervaring in goederenbehandeling verworven, in de domeinen verkoop, naverkoop en technische diensten. Dhr. Fischer was MD in Italië en werd later in de Raad van Bestuur van Jungheinrich Board verantwoordelijk voor verkoop en marketing. Sinds 1 april 2007 is Matthias Fischer Managing Director van Toyota Material Handling Deutschland. “De heer Fischer bezit een solide ervaring in de branche van de goederenbehandeling, dankzij een nauwe samenwerking met klanten op de Europese markt. Zijn achtergrond zal hem in staat stellen om TMHE naar nog meer groei en rentabiliteit te leiden”, zegt Christer Högberg, Voorzitter van de Raad van Bestuur.

De huidige President van TMHE, Håkan Dahllöf, heeft TMHE met succes door een periode van ingrijpende veranderingen geleid. Hij was ook een van de belangrijkste architecten van de structuur van Toyota Material Handling Group, vandaag ’s werelds grootste goederenbehandelaar.  Nu TMHE aan een nieuwe fase begint, zijn het bedrijf en Håkan Dahllöf samen tot het besluit gekomen dat het een natuurlijke stap is dat hun wegen zich scheiden.

Bron: Toyota Material Handling Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.