Nieuw DC voor Raja in Tongeren

Raja

RAJA, de specialist in verpakkingen en magazijnbenodigdheden, gaat opnieuw uitbreiden. Industrieel vastgoedaanbieder Prologis is gestart met de bouw van een 4de magazijn op Tongeren-Oost – goed voor 16.000 vierkante meter nieuwbouw.

RAJA investeert fors in een extra distributiecentrum met ruimte voor zo’n 25.000 extra palletplaatsen en 600 vierkante meter kantoren. “Deze uitbreiding is vooral te danken aan de enorme groei van de e-commercesector”, zo vertelt General Manager Gidi Pluym. “De laatste jaren werd er sterk ingezet op de uitbouw van een volledig assortiment voor de  e-commerce handelaar. We hebben inmiddels voor elke conventionele verpakkingsoplossing ook een milieuvriendelijk alternatief. Met dit nieuwe distributiecentrum kunnen we al deze producten en orders nóg vlotter tot bij onze klanten brengen.”

Strategische ligging

RAJA sloeg in 2001 haar tenten op in Tongeren, de perfecte uitvalsbasis voor verzendingen in de hele Benelux. “RAJA was bij de eerste bedrijven die zich op Tongeren-Oost vestigden en kunnen inmiddels terugblikken op meer dan 20 jaar succesvol ondernemerschap in de Ambiorixstad. 20 jaar van evolutie en vooruitgang.”, aldus burgemeester Patrick Dewael.  “Ook wij, als stadsbestuur, blijven investeren om bedrijven de kans te geven om te groeien en hen van gepaste bedrijfshuisvesting te voorzien.  De uitbreiding van RAJA zorgt tevens voor extra werkgelegenheid in de regio. Als stad Tongeren zijn we dan ook erg blij met de uitbreiding en zijn we er van overtuigd dat we de goede samenwerking ook de volgende jaren kunnen voortzetten.”

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.