Ontwikkeling en implementatie van automatisatie en robotica in DC’s

Ontwikkeling en implementatie van automatisatie en robotica in DC's

Manhattan Associates introduceert het Manhattan Automation Network, een programma ontworpen om de ontwikkeling en implementatie van moderne distributiecentrumautomatisering en robotica te versnellen in samenwerking met toonaangevende leveranciers van oplossingen voor magazijnautomatisering. Het programma is ontworpen om gezamenlijk oplossingsontwerp, integratietouchpoints en implementatiebenaderingen te bieden tussen Manhattan’s warehousemanagementoplossing en innovatieve leveranciers van robotica. Het Manhattan Automation Network wordt gelanceerd in samenwerking met vijf deelnemende partners: Kindred AI, Locus Robotics, Matthews Automation Solutions, Right Hand Robotics en VCO Systems.

De recente groei in omnichannelretail en het tekort aan warehousemedewerkers, als gevolg van de gezonde arbeidsmarkt, zetten distributiecentra onder grote druk. Daarom zetten veel distributiecentra volop in op automatiserings- en roboticaoplossingen in aanvulling op hun personeelsbestand. Het integreren van de workflows tussen deze geautomatiseerde oplossingen, de werknemers en andere geautomatiseerde oplossingen en software in het distributiecentrum kan echter complex en duur zijn.

Het Manhattan Automation Network is ontworpen om de kosten en complexiteit van de toepassing van magazijnautomatiseringsoplossingen te verminderen. Het biedt pre-built geïntegreerde flows en een proactief certificeringsproces wat ervoor zorgt dat Manhattan’s WMS-klanten direct vanuit de startblokken voordeel hebben bij de integratie van hun automatiseringsprojecten. Dit leidt tot een aanzienlijke verlaging van de totale projectkosten.

Dit nieuwe programma bouwt voort op Manhattan’s jarenlange ervaring met succesvolle integratieprojecten in enkele van ’s werelds meest geautomatiseerde distributiecentra. Het bedrijf heeft integratiemogelijkheden ontwikkeld en verder verfijnd om snellere en goedkopere implementaties mogelijk maken. Daarnaast is Manhattan het eerste bedrijf dat een Warehouse Execution Systeem (WES) in een WMS integreert om snel en naadloos de workflows over het volledige spectrum van distributiecentrumresources te orkestreren.

“Robotica en automatisering hebben een duidelijkere positie verworven binnen de huidige distributiecentrumactiviteiten”, stelt Adam Kline, senior director product management bij Manhattan Associates. “Manhattan Associates zet zich in om klanten te helpen innoveren, hun supply chain-mogelijkheden te verbeteren en de markttrends voor te blijven. We zijn trots op onze samenwerking met veel van ’s werelds gerenommeerde automatiserings- en robotica-aanbieders om zo onze gebruikers te helpen bij het verbeteren van hun activiteiten en het omarmen van kansen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.