Patrick Willems wordt managing partner bij Phidan

Patrick Willems heeft reeds een ruime carrière in de supply chain achter de rug en is tevens bekend als lector supply chain management aan diverse onderwijsinstellingen in ons land. Naast Philip Van den bosch en Patrick Colpaert maakt voortaan ook Patrick Willems deel uit van het managementteam van Phidan. “De uitbreiding van het team garandeert een versterking van onze strategische supply chain expertise”, benadrukt Philip Van den bosch. “Patrick Willems slaagt er immers als geen ander in om nieuwe, innovatieve en academische inzichten in supply chain te vertalen naar het werkveld. Dat past perfect in de gekende Phidan aanpak: het vinden van een vernieuwende manier van kijken naar supply chain vraagstukken om sterke, resultaatgerichte modellen uit te werken die het verschil betekenen voor onze opdrachtgevers.”

Sterk in toegepaste theorie

Met de uitbreiding van het managementteam speelt Phidan in op een expliciete vraag uit de markt. Patrick Colpaert: “Een gestroomlijnde supply chain levert meer dan ooit een concurrentieel voordeel op dat niet te negeren valt. De grote spelers hebben dat reeds volop ter harte genomen maar vragen nog meer resultaat. Dat kan enkel door te innoveren in betere processen en uit te munten in bestaande. De komst van Patrick Willems en zijn academisch netwerk verzekert ons van toegang tot die cutting edge knowledge waardoor het verschil gemaakt wordt.”

Compleet aanbod

Voor Patrick Willems is Phidan een logische keuze. “Phidan is bekend omwille van z’n pragmatisme, professionaliteit en effectieve daadkracht tot op de werkvloer”, vervolledigt hij. “Mijn taak bestaat erin de theoretische onderbouw binnen Phidan verder uit te bouwen en te verstevigen om onze opdrachtgevers nog betere resultaten te garanderen. Onze academische wereld kan daar zeker bij helpen. Er zijn immers weinig plaatsen in de wereld waar zoveel gebeurt op logistiek vlak als in Vlaanderen. Dat ligt wellicht in onze volksaard: wij stellen ons niet tevreden met mooie concepten, we zien het vooral graag effectief gebeuren!  Patrick Willems slaagt er als geen ander in om nieuwe academische inzichten in supply chain te vertalen naar het werkveld”

Meer informatie?

Contacteer Philip Van den bosch op het nummer 016 48 11 11 of via [email protected].

www.phidan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.