Productdemonstraties CeMAT 2014

Van 19 mei t/m 23 mei a.s. zal Copal Development met twee stands deelnemen aan de CeMAT 2014. Tijdens deze beurs brengt Copal Development bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van volautomatisch lossen van containers en het palletiseren van de lading.

Daarnaast geeft Copal Development op haar stand in het ‘Freigelände’ productdemonstraties van de C1 Container Stripper & Palletizer, in een speciaal hiervoor op maat gemaakte trailer.
Ook heeft het bedrijf in hal 13 een stand (nr. A43), alwaar diverse soorten grijpers (Multigripper, Spidergripper & Topgripper) in de praktijk worden getoond.

Wilt u de CeMAT 2014 bezoeken? Dat kan! Copal Development kan een gratis entreekaart voor u verzorgen. Neem contact op en u ontvangt een uitnodiging: [email protected] 

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.