Prologis lanceert Prologis Essentials Marketplace

Prologis lanceert Prologis Essentials Marketplace

Prologis, Inc., leider in logistiek vastgoed, heeft ‘Prologis Essentials Marketplace’ gelanceerd in Europa. Prologis Essentials Marketplace is een aankoopplatform dat klanten helpt bij het opzetten, integreren of upgraden van hun magazijnactiviteiten met duurzame en kostenbesparende technologieën, producten en diensten.

Het platform biedt verschillende interieurproducten voor magazijnen en volledig beheerde installatieprocessen, waaronder Prologis SolarSmart, een systeem voor het opwekken van groene energie dat klanten helpt de milieu-impact van hun activiteiten te verminderen. Andere beschikbare producten zijn magazijnstellingen, heftruckoplossingen en LED-verlichting.

Prologis’ unieke schaal heeft ons in staat gesteld om samenwerkingen aan te gaan met betrouwbare leveranciers, waardoor we onze klanten gemakkelijk toegang kunnen bieden tot de apparatuur die ze nodig hebben tegen aantrekkelijke tarieven. In heel Europa hebben 108 klanten zich al aangemeld voor onze zonne-energiesystemen, wat neerkomt op 78 megawatt (MW) aan zonne-energieproductie per jaar. Dit is voldoende om te voldoen aan de energiebehoefte van 20.000 huishoudens en om 32 kiloton CO2-uitstoot per jaar te verminderen. Prologis wil tegen 2025 nog eens 150 MW aan zonnepanelen installeren in Europa, wat voldoende energie oplevert voor 38.000 huishoudens en de CO2-uitstoot met 61 kt per jaar vermindert.

Ben Bannatyne, voorzitter van Prologis Europe: “Dankzij onze wereldwijde schaal kunnen onze klanten profiteren van innovatieve, beproefde producten en diensten, tegen aantrekkelijke markttarieven. Het inzicht dat we hebben in de gehuurde ruimte en de zakelijke behoeften van onze klanten, gecombineerd met ons gevestigde netwerk van leveranciers, stelt ons in staat om oplossingen te bieden die veel verder gaan dan enkel onroerend goed. Via Prologis Essentials Marketplace kunnen onze klanten profiteren van producten zoals ‘slimme’ LED-verlichting (die het welzijn van de werknemers, het energieverbruik en de kosten helpt verbeteren), zonne-energiesystemen, stellingen en vorkheftrucks. Door middel van voor de klant beheerde processen helpen we hen bij het opzetten van een magazijn of het upgraden van bestaande activiteiten“.

In de volgende fase van Essentials Marketplace van Prologis in Europa wordt het platform uitgebreid met Facility Management en Customer Resource services, om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden in alle interacties met klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.