Raphaël Sanchez wordt benoemd tot voorzitter van Generix Group

Raphaël Sanchez - Generix

Raphaël Sanchez volgt Aïda Collette-Sène op als voorzitter van Generix en neemt de fakkel over om de groei en innovatie in de cloud (SaaS) te versnellen.

In een markt die onder andere gedreven wordt door de AI-revolutie, wil Generix Group zijn positie als toonaangevende wereldwijde speler in cloud software (SaaS) bevestigen; en zijn ambitie om bedrijven van elke omvang in staat te stellen om de bedrijfsprocessen in de supply chain en financiën en de verbindingen tussen klanten en leveranciers te digitaliseren, door gegevens centraal te stellen in het beheer van stromen.

Raphaël Sanchez, Chief Revenue Officer van de groep sinds april 2023, volgt Aïda Collette-Sène op, die aandeelhouder blijft van het bedrijf. “Aïda Collette-Sène heeft door haar acties sinds 2018, en vooral sinds ze Voorzitter werd in 2022, Generix voorzien van de menselijke en financiële middelen die het nodig heeft voor zijn transformatie en internationale ontwikkeling. Nu de fundamenten voor de transformatie zijn gelegd, kan de versnellingsfase in de cloud (SaaS) van start gaan, voortbouwend op het reeds geleverde werk. We willen Aïda bedanken voor haar onschatbare bijdrage aan het succes van het bedrijf in de afgelopen jaren. We zijn ervan overtuigd dat Raphaël Sanchez de strategische visie en het leiderschap zal brengen die nodig zijn om het bedrijf te doen slagen in zijn nieuwe fase van groei en innovatie,” benadrukken Montefiore Investment en Pléiade Investissement, aandeelhouders in Generix Group samen met het managementteam.

De nieuwe voorzitter, bijgestaan door het Executive Committee en al onze medewerkers en partners, zal deze nieuwe ontwikkelingsfase leiden, die de cloud en AI zal verankeren in het hart van onze digitale toepassingen en technologieën, met een go-to-market die gericht is op het vergemakkelijken van de overgang van onze bestaande en toekomstige klanten naar de cloud (SaaS) en een gepersonaliseerde klantervaring in de hele waardeketen. Tot slot zal de groep geografisch blijven uitbreiden om de groei van onze klanten te ondersteunen, waar ze ook actief zijn.

“Ik ben zeer vereerd dat mij de missie is toevertrouwd om ons portfolio van applicaties en cloudtechnologieën met succes te vernieuwen, zodat elk van onze klanten op een duurzame manier beter kan inspelen op de uitdagingen en kansen van de huidige revolutie. Dit nieuwe hoofdstuk belooft spannend te worden en ik ben ervan overtuigd dat het de groei van onze klanten, onze partners en Generix Group voor vele jaren zal voeden,” zegt Raphaël Sanchez.

Raphaël Sanchez, 44 jaar, trad in april 2023 toe tot het Executive Committee van Generix Group als Chief Revenue Officer, met als taak de go-to-market van de groep opnieuw te bekijken en de internationale groei te versnellen. Hij nam deel aan externe groeioperaties en stuurde de implementatie van een sterke partnerstrategie aan. Daarvoor werkte hij bij IBM Frankrijk in de Data en BI sector, voordat hij hoofd verkoop werd bij IBM Software Group Frankrijk en vervolgens hoofd van IBM Global Technology Infrastructure Services Frankrijk. In 2020 leidde Raphaël de afsplitsing van de services business in Frankrijk met de oprichting van Kyndryl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.