Samenwerking DKV Mobility en Truck Parking Europe

Samenwerking DKV Mobility en Truck Parking Europe

Transportbedrijven lijden jaarlijks miljoenenverliezen door ladingdiefstal. Om klanten te helpen bij de beveiliging van hun chauffeurs en lading is de Europese service provider DKV Mobility een partnership aangegaan met het platform Truck Parking Europe. Dankzij dit platform kunnen klanten van DKV nu beveiligde parkeerplaatsen reserveren bij meer dan 70 truckparkeerplaatsen in 18 Europese landen. Dat kan via de website van Truck Parking Europe of met de app van Truck Parking Europe. Vervolgens rekent de klant zijn parkeerkosten probleemloos en transparant af met de DKV CARD. Deze nieuwe service is mogelijk voor België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Litouwen, Letland, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, de Tsjechische Republiek, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk.

“Voor onze klanten is toegang tot beveiligde parkeerplaatsen van enorm belang,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Wij zijn erg blij met dit partnership en de uiterst professionele oplossing van Truck Parking Europe waarmee parkeerplaatsen gewoon onderweg vanuit de truck kunnen worden geboekt waardoor tijd en geld kan worden bespaard.”

“Met de acceptatie van de DKV CARD bij onze parkeerplaatsen kunnen klanten van DKV Mobility nu ook van onze diensten gebruik maken,” zegt Niels de Zwaan, Head of International Sales en Director Parking bij de LOGPAY-groep. Hiermee profiteren DKV CARD bezitters van de mogelijkheid om bij ons eenvoudig een veilige parkeerplaats voor de truck te vinden, te reserveren en af te rekenen. Ook helpt het bij het verminderen van ladingdiefstal en het verkleinen van de CO2-footprint van de klant.”

Posted in ,

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.