Shortsea-Euro op 19 en 20 juni 2012

Shortsea-Euro is in de sector een gevestigde naam. Elke keer trekt het een publiek van zo’n 200 verantwoordelijken van retailers, gebruikers van shortsea transporten, reders, behandelaars, shortseavervoerders enzovoort. De 2012 editie die op 19 en 20 juni doorgaat, zal plaatsvinden op 19 en 20 juni in de shortseahub Antwerpen. Op 18 juni is er ook een informele begeleide rondgang door maritiem Antwerpen voorzien.

De eigenlijke conferentie opent dinsdagmorgen 19 juni in het Antwerp Hilton Hotel. Eddy Bruyninckx, directeur van Gmeentelijk Havenbedrijf Antwerpen zal een themtoespraak houden.  Verder volgen er nog presentaties, debatten, casestudy’s en discussies over shortseacontaiers, feeders, ro-roschepen enzvoort vandaag en in de toekomst. Een hoogtepunt is de boottocht door de Antwerpse haven met avondmaal en drankjes.

 

Woensdag ligt de nadruk op thema’s als de Russische markt, shortseakansen die gecreëerd worden door de offshore energiesector, de weerslag van de nakende invoering van milieureglementen, de jongste ideeën en steunverlening vanuit Brussel enz.

Reserveer je plaats vandaag nog via deze link:
Shortsea-Euro 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.