Spijkstaal Elektro BV en Group TVH gaan nauw samenwerken

Spijkstaal Elektro BV en Group TVH gaan nauw samenwerken

Spijkstaal Elektro BV en Group TVH – Thermote & Vanhalst N.V. werken vanaf 1 januari 2013 samen. TVH gaat exclusief het Spijkstaal-portfolio van elektrotrekkers en platformwagens adviseren, aanbieden, verkopen en onderhouden op de Belgische markt. De bestaande Belgische klanten van Spijkstaal zoals bijvoorbeeld  Belgische Defensie, Universitair Ziekenhuis Leuven en CNH worden overgenomen door TVH.

 

Samenwerking Spijkstaal en TVH
Door deze samenwerking is Spijkstaal in staat haar marktpositie in België op het gebied van elektrisch horizontaal transport verder uit te bouwen en te versterken en daarmee ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren. Voor TVH is de samenwerking een logische stap in haar streven om haar gamma in de breedte en de diepte met kwaliteitsmerken uit te breiden. Spijkstaal ziet in TVH een sterke en solide partner die, dankzij een zeer goede reputatie en jarenlange ervaring,  de kwaliteitsproducten van Spijkstaal succesvol in de Belgische markt zal zetten. Dankzij een uitgebreide en professionele serviceorganisatie kan TVH de gebruikers van Spijkstaal-voertuigen tevens een uitstekende service garanderen. Elektrische Spijkstaal-voertuigen vinden vooral hun weg binnen gemeenten en lokale overheden, industriële bedrijven, autofabrikanten, defensie organisaties, sierteelt sector, recreatie sector, ziekenhuizen,  zorginstellingen en luchtvaartmaatschappijen.

Spijkstaal bestaat 75 jaar en is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrische mobiliteit. Spijkstaal richt zich daarbij in het bijzonder op intern, horizontaal transport in gebouwen, complexen en op buitenterreinen. Daarnaast biedt Spijkstaal duurzame vervoersoplossingen voor goederen en personen in binnenstedelijke gebieden. Spijkstaal = elektrisch rijden.

TVH staat bekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële  in-plant voertuigen. Ook Havelange, het dochterbedrijf van TVH, blijft de Spijkstaal-producten aanbieden en onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.