STILL tekent partnership met Van den Dorpe

STILL tekent partnership met Van den Dorpe

STILL NV, de Belgische premium verdeler van trucks, service en intra logistieke oplossingen  en Van den Dorpe Material Handling Group, meer dan 30 jaar een toonaangevend familiebedrijf in verkoop en service van handling equipment, met sterke vertegenwoordiging in Oost- en West-Vlaanderen, gaan samen een partnership aan.

Met dit partnership opent  Van den Dorpe de mogelijkheid zijn trouwe klanten verder te voorzien van top producten. STILL, marktleider in elektrische heftrucks, levert hiervoor alle producten, trucks, onderdelen, diagnoseapparatuur en technische ondersteuning zodat Van den Dorpe verder de hoge standaard in service naar haar klanten kan waarborgen.

De samenwerking is geen dealership.

STILL blijft zich verder exclusief  vertegenwoordigen, ook in de beide Vlaamse provincies. De klanten van Van den Dorpe zullen echter rechtstreeks via hun vertrouwde aanspreekpartners bij Van den Dorpe toegang tot het STILL gamma verkrijgen.

Met dit partnership verstevigen beide partijen hun reeds sterke positie in Oost- en West-Vlaanderen en kunnen klanten meer dan ooit rekenen op top service op premium producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.