TGW Logistics: Henry Puhl neemt het roer over als Chief Executive Officer

TGW Logistics
  • Na meer dan 14 jaar bij het bedrijf heeft Harald Schröpf besloten met pensioen te gaan
  • Henry Puhl brengt in zijn rol als Chief Executive Officer een uitgebreide branche- en leidinggevende ervaring mee
  • Het reeds in gang gezette transformatieprogramma wordt voortgezet, waardoor TGW Logistics een nieuwe impuls krijgt

Op 1 februari 2024 ontving Harald Schröpf zijn opvolger als CEO op het hoofdkantoor van TGW in Marchtrenk. Met de officiële overdracht van het stokje aan Henry Puhl begint de intralogistieke specialist TGW Logistics aan een nieuw hoofdstuk in zijn meer dan 50-jarige geschiedenis.  

Voordat hij bij TGW Logistics begon, was Henry Puhl Chief Executive Officer van de KION Group en daarvoor werkte hij voor prestigieuze internationale bedrijven als de CLAAS Group en John Deere (Deere & Company). De 53-jarige manager kan terugkijken op een indrukwekkende internationale staat van dienst in de industriële technologie en automatisering.

 

Filosofie van de stichting als kader voor actie

“Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan in mijn nieuwe functie. Als stichtingsbedrijf beschikt TGW Logistics over een unieke opzet waarin prestaties een centrale rol spelen, maar waarin ook veel ruimte is voor de individualiteit van mensen. Dat komt overeen met mijn opvatting over leiderschap, waarin vertrouwen, empowerment en aandacht even belangrijk zijn”, zegt Puhl“Het ‘idee TGW’ en de basisfilosofie ‘Focus op mensen – Leren en groeien’ vormen ons actiekader en leggen een sterke basis voor de toekomst.”

De vertrekkende CEO Harald Schröpf heeft een beslissende invloed gehad op de koers die TGW Logistics is ingeslagen. Hij gaat op eigen verzoek met pensioen. Zijn inzet en succesvolle werk worden zeer gewaardeerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.