Thomas Hilse wordt nieuwe IVECO Brand President

Thomas Hilse wordt nieuwe IVECO Brand President

Thomas Hilse wordt de nieuwe Brand President van IVECO. Vanuit Turin, Italië zal hij bezig zijn met global product management, sales, marketing en network development responsibility.

Gerrit Marx, President Commercial and Specialty Vehicles: “We zijn erg blij om Thomas in onze organisatie te verwelkomen. Hij komt erbij op een belangrijk moment in onze geschiedenis, wanneer we net onze nieuwe Daily light commercial vehicle range en de IVECO Way range lanceren én we belangrijke stappen zetten in de digitalisatie en dienstverlening van onze diensten. Thomas heeft veel ervaring met commercial vehicles business, alsook met internationaal managment. Dit zal erg belangrijk zijn om het toekomstig succes van het IVECO merk in de wereld te sturen”.

Thomas Hilse heeft 22 jaar ervaring met vrachtwagens, bussen en commerciële voertuigen vanuit verschillende internationale management posities voor verschillende merken in Europa, NAFTA, Latijns Amerika en Zuid-Oost Azië. Zijn rollen omvatten aspecten gaande van Sales en Business Development tot Customer Service en product planning, tot de rol als CEO. Hij studeerde Mechanical Engineering and Business Administration. Hij heeft een M.A. in International Relations.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.