THV wordt officieel verdeler voor Xinchai motoren en wisselstukken

Het Chinese ZHEJIANG XINCHAI CO., LTD  is internationaal toonaangevend fabrikant van multicylinder dieselmotoren voor onder meer bouw- en landbouwmachines, bedrijfsvoertuigen, generatoren en heftrucks. Voor een snelle en efficiënte levering van onderdelen voor zijn heftruckmotoren doet Xinchai voortaan een beroep op de ervaring van TVH – Thermote & Vanhalst.

Officieel werd TVH – Thermote & Vanhalst zopas benoemd tot ‘authorized aftermarket distributor for Xinchai engines and spare parts’.  Concreet betekent dit dat TVH via haar netwerk van filialen in Europa, het Midden en Verre Oosten, Afrika, Noord-, Zuid- en Centraal-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland zal instaan voor de snelle verdeling van originele wisselstukken voor Xinchai-motoren wereldwijd. Ondernemingen met een Xinchai verbrandingsmotor in hun heftruck of landbouwvoertuig kunnen voortaan bij TVH terecht voor de rechtstreekse levering van een motor of wisselstuk.

Eens te meer betekent deze nieuwe samenwerking een aanzienlijke uitbreiding van het ruime aanbod dat ‘one-stop shop’ TVH kenmerkt. Het nieuwe partnerschip creëert voor TVH – Thermote & Vanhalst heel wat extra opportuniteiten.

Bron: Persmededeling TVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.