TNT Economy Express versnelt

TNT Economy Express versnelt

FedEx Express en TNT kondigen aan dat TNT Economy Express vanaf nu sneller zal gaan. Het aantal one-day transit tijden voor een aantal bestemmingen in Europa wordt uitgebreid.

Bert Nappier, president of FedEx Express Europe en CEO van TNT zegt: In een steeds meer competitieve wereld, kijken ondernemingen naar hun shipping providers om hen snelheid, dekking en betrouwbaarheid aan te bieden. De verbetering van TNT Economy Express geeft deze mogelijkheid aan zowel TNT als FedEx Express klanten in Europa omdat de integratie de kracht geeft van ons uniek gecombineerde service portfolio.

Met TNT Economy Express kunnen klanten pakketten sturen tot 70kg. Ook klanten die gebruik maken van de FedEx Intra-European Economy Service zullen kunnen profiteren van de verbeteringen door de integratie tussen de ondernemingen.

Posted in ,

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.