Logistieke beurzen gaan weer door

Logistieke beurzen gaan weer door

De logistieke beurzen in België mogen weer doorgaan. Concreet betekent dit dat Transport & Logistics Antwerpen kan doorgaan, van 19 tot 21 oktober 2021 in Antwerp Expo. Handelsbeurzen vallen zoals vorig jaar onder het handelsprotocol, net zoals horeca en retail. Dit betekent dat er in het najaar 2021 misschien nog een specifiek protocol voor handelsbeurzen van toepassing zal zijn, los van andere evenementen zoals culturele events, sportevenementen of festivals.

Sinds maart doen drie van de Easyfairs eventlocaties (Flanders Expo Gent, Nekkerhal Mechelen en Namur Expo) dienst als vaccinatiecentra en sinds eind mei ontvangen wij in Flanders Expo en Antwerp Expo opnieuw meer dan 50.000 studenten van universiteiten en hogescholen. Wij hebben dus ondertussen al heel wat praktijkervaring in het toepassen van deze veiligheidsprotocollen. Daarnaast hebben wij als Easyfairs Group ook een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met SGS, een bedrijf dat internationaal gerenommeerd is inzake veiligheid en de controle erop. Concreet houdt dit partnership in dat er geregeld een audit gebeurt van onze eventlocaties en beurzen om een perfecte opvolging van onze veiligheids- en hygiëne protocols te garanderen.

Wij kijken er naar uit om exposanten en bezoekers in oktober weer te ontvangen. Wij zetten de voorbereidingen – waar we achter de schermen uiteraard al maanden mee bezig zijn – volop verder en kijken er naar uit dat Transport & Logistics na deze crisis terug hét ontmoetingsmoment van het jaar zal worden van de transport & logistieke sector. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een onvergetelijke editie!

Uit bevragingen die wij de afgelopen weken gedaan hebben naar bezoekers van tal van onze najaarsbeurzen, blijkt dat gemiddeld 85% van de bezoekers er naar uitkijkt om terug een beurs te bezoeken, de innovaties uit hun sector “live” te ontdekken en samen met hun collega’s uit de sector te netwerken. Ook vele van onze exposanten lieten ons inmiddels weten dat ze binnenkort weer zaken willen doen op onze beurzen.

Wij zijn er alvast 200% klaar voor en hebben er vertrouwen in, dat wij er zullen in slagen om van Transport & Logistics Antwerpen een succesvolle editie te maken.

Hou het zeker nog veilig en gezond!

Tot binnenkort,

Nadine Francus
Group Event Director

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.