Transports Vervaeke kiest voor de Transport Care Order Synchronizer

Marc Twisk, projectmanager bij Transports Vervaeke verduidelijkt:” In het kader van een verdere automatisering van de bedrijfsprocessen zochten we naar een oplossing om transportorders efficiënt in ons transport management systeem (TMS) te importeren en onze klanten een order-input portaal aan te bieden. Daarenboven was het ook belangrijk dat de huidige manier van werken voor de eindgebruiker binnen Transports Vervaeke behouden bleef, zodat er slechts een beperkte behoefte was aan change management. Tenslotte speelde de factor duurzaamheid ook mee: éénmaal geautomatiseerd mag de bestaande EDI-klant niet het slachtoffer zijn van een verandering in het TMS. Omgekeerd is het belangrijk dat nieuwe inkomende interfaces makkelijker te integreren zijn. Na evaluatie van verschillende aanbiedingen bleek de Transport Care Order Synchronizer (TCOS)  hierbij het beste aan te sluiten.”

“Het was al tijdens het eerste gesprek duidelijk dat de TCOS met zijn overzichtelijke gebruikersinterface de behoefte van Transports Vervaeke vervult”, zegt Steven Vandenabeele, operations manager bij Transport Care, “Ook de uitbreidbaarheid, die de eindgebruiker  toelaat om transportorders te managen en te importeren van eender welke klantinterface naar eender welk back-office systeem dat de transport gerelateerde processen beheert, biedt zeker de nodige perspectieven naar de toekomst toe.”

De TCOS zal in eerste instantie voorzien in een geautomatiseerde transportorder flow van 4 van de grootste klanten van Transports Vervaeke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.